Δωρεάν Εγγραφή

[ultimatemember form_id="1649"]

Online Συμβουλευτική

Συμβουλευτική γονέων εστιασμένη σε λύσεις για γονείς με παιδιά από 0 έως 10 ετών.

Γονεϊκότητα με αυτοπεποίθηση

Αγκαλιάστε τις χαρές της γονεϊκότητας με αυτοπεποίθηση και αγάπη. Οι διαδικτυακές συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων παρέχουν εστιασμένη σε λύσεις υποστήριξη για γονείς παιδιών ηλικίας από 0 έως 10 ετών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα σκαμπανεβάσματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τα παιδιά με κατανόηση και ανθεκτικότητα.

Παιδοψυχολόγος Θεσσαλονίκη

Τι λένε οι γονείς;

Ένας καταπληκτικος επαγγελματίας ψυχικής υγείας! Με ενσυναίσθηση και κατανόηση. Ανυπομονώ κάθε φορά για τη συνεδρια μας αφού ξέρω πως θα μάθω κάτι καινούριο για μένα και το παιδί μου. Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει χάρη στον Ιωάννη!

Αναστασία Σ.

Κριτική Google

Καταπληκτικός Ιωάννης! Με έχει βοηθήσει πολύ και με βοηθάει στον δύσκολο δρόμο που λέγεται μητρότητα! Άμεσος, χαλαρός, έχει μία λύση για όλα! Ευχαριστούμε πολύ οικογενειακώς

Στεφανία Μ.

Κριτική Google

Οι συνεδρίες με τον Ιωάννη με έκαναν να ανακαλύψω νέες πτυχές του εαυτού μου ως πατέρα. Με βοήθησαν να κατανοήσω τις ανάγκες του παιδιού μου και να αναπτύξω μια βαθύτερη και πιο εμπνευσμένη σχέση μαζί του.

Αντρέας Λ.

Κριτική Facebook

Συχνές ερωτήσεις

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για την online συμβουλευτική γονέων.

Διαθέτω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και είμαι εξειδικευμένος στη μέθοδο Solution Focused Brief Therapy. Πραγματοποιώ ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας, και παράλληλα, έχω και την υποστήριξη ενός επόπτη για να εξασφαλίζω την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των συνεδριών.

Είμαι ο Ιωάννης Γλωσσόπουλος, παιδοψυχολόγος και σύμβουλος γονέων. Εξειδικεύτηκα στη Συμβουλευτική Εστιασμένη σε Λύσεις (Solution Focused Brief Therapy – SFBT), μια προσέγγιση που επικεντρώνεται στην εξερεύνηση και την ανάπτυξη λύσεων για τα προβλήματα των γονέων και των παιδιών τους, αντί να ασχολείται με τις αιτίες των προβλημάτων.

Στην εργασία μου με τους γονείς και τα παιδιά από 0 έως 10 ετών, στόχος μου είναι να εξετάσουμε την καθημερινότητά τους, να αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους, και να αναπτύξουμε στρατηγικές για να αλλάξουμε καταστάσεις, συμπεριφορές και ρουτίνες, με σκοπό την επίτευξη των στόχων του γονέα που ζητά συμβουλευτική υποστήριξη.

Η μέθοδος που ακολουθώ δίνει έμφαση στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής, και όχι στο παρελθόν ή στα παιδικά χρόνια του γονέα, προσφέροντας μια πιο πρακτική και προοδευτική προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία και τη γονεϊκή συμβουλευτική.

Οι συνεδρίες γίνονται διαδικτυακά μέσω zoom ή viber και έχουν διάρκεια 50 λεπτά.

*Αν υπάρχει κάποιος περιορισμός και χρειάζεται εναλλακτική πλατφόρμα, μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια κατά την επικύρωση του ραντεβού σας.

Οι συνεδρίες είναι για τους γονείς. Στόχος μου είναι να σας παρέχω καθοδήγηση, υποστήριξη και να σας βοηθήσω να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που συναντάτε κατά τη διάρκεια της γονεϊκότητας.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, θα συζητήσουμε τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας, αλλά το επίκεντρο θα είναι στην ενίσχυση των γονεικών δεξιοτήτων και τη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Τα παιδιά δεν παρακολουθούν τις συνεδρίες, καθώς οι συζητήσεις είναι προσανατολισμένες στους γονείς.

Κλείνεις άμεσα συνεδρία από εδώ!

Μπορείτε να πληρώσετε την συνεδρία σας άμεσα μέσω κάρτας και να κατοχυρώσετε την ημερομηνία που θέλετε.

Όλες οι πληρωμές είναι αποκρυπτογραφημένες από το διεθνές τραπεζικό σύστημα Stripe. 

Κανένα στοιχείο της κάρτα σας ή του λογαριασμού σας δεν αποθηκεύεται στο παρόν site.

Αν είναι η πρώτα φορά που κλείνεις συνεδρία μαζί μου, προτείνω να μην κλείσεις πάνω από μια συνεδρία.

Η συμβουλευτική εξαρτάται από την φύση του προβλήματος, την χημεία μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου καθώς και τις συνθήκες και τις καταστάσεις της ζωής των παιδιών.

Κλείνοντας μια συνεδρία θα δούμε πόσες περίπου είναι αναγκαίο να κλείσουν μετέπειτα ώστε να σιγουρευτούμε μαζί για τους στόχους και το πλάνο που θα ακολουθήσουμε.

Αν η πλατφόρμα δεν έχει διαθέσιμες ημερομηνίες θέλω να δείξεις κατανόηση!

Αυτό πολλές φορές γίνεται καθώς δεν μπορώ να αναλάβω άλλους γονείς για συμβουλευτική και χρειάζομαι την υπομονή σου!

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανοίγω ημερομηνίες εδώ, οπότε αν δεν βρίσκεις ημερομηνίες προσπάθησε να μπεις ξανά στην σελίδα σε λίγες μέρες!

Όχι, δεν προσφέρω συνεδρίες δια ζώσης. Όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας βίντεο κλήσης (zoom ή viber), για την ευκολία και την ασφάλεια των πελατών μου.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο γονείς παρόντες στη συνεδρία. Μπορείτε να συμμετέχετε μόνος/η σας ή μαζί με τον/την σύντροφό σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Ο κύριος σκοπός είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον υποστήριξης και κατανόησης που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της γονεϊκότητας.

 

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προλάβετε ή χάσετε το ραντεβού σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο δυνατόν. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια νέα ημερομηνία και ώρα που να σας βολεύει.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι με βάση τις πολιτικές ακύρωσης μου σε περίπτωση μη εμφάνισης ή επικοινωνίας 4 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού, η χρέωση ισχύει κανονικά και θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού εκ νέου.

Οι πολιτικές ακύρωσης υπάρχουν στο email που θα λάβετε μόλις κλείσετε την πρώτη σας συνεδρία.

Στο 90% των συνεδριών μου μιλάω Ελληνικά. 

Για γονείς του εξωτερικού οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν και στα Αγγλικά κατόπιν συνεννόησης.

Πριν την συνεδρία μας καλό θα είναι να συμπληρώσετε την φόρμα ιστορικού που περιλαμβάνεται στο email μετά την κράτηση σας.

Την φόρμα την συμπληρώνεται μόνο μια φορά και αποτελεί μέγιστο βοήθημα για εμένα και εξοικονόμηση χρόνου για εσένα.

Η διάρκεια που απαιτείται για να δείτε αποτελέσματα από τη συμβουλευτική εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τη φύση των προκλήσεων που αντιμετωπίζετε, την προθυμία σας για αλλαγή, και τη συχνότητα των συνεδριών. Με τη μέθοδο Solution Focused Brief Therapy, στοχεύουμε για γρήγορα αποτελέσματα, ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Κατά τη διάρκεια των πρώτων συνεδριών, θα αξιολογήσουμε την πρόοδό σας και θα προσαρμόσουμε την προσέγγισή μας ανάλογα, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.