Δωρεάν Εγγραφή

[ultimatemember form_id="1649"]

Σχετικά

Εδώ θα βρεις τα πάντα σχετικά με το Kidnest και την αποστολή του.

Γεια χαρά, είμαι ο Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Σύμβουλος γονέων, παιδοψυχολόγος και ιδρυτής του Kidnest.

Στο Kidnest, προσφέρουμε κατανοητές και πρακτικές λύσεις μέσα από συμβουλευτική και εκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε να βοηθήσουμε τους γονείς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της γονεϊκότητας με αυτοπεποίθηση και γνώση.

Μέσα από το Kidnest, παρέχουμε έμπρακτα βοήθεια, καθοδήγηση και κατανόηση σε όλους τους γονείς που προσπαθούν καθημερινά να διαμορφώσουν τη νέα γενιά του αύριο, τα παιδιά του σήμερα.

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Ομιλητής

Έχει παρουσιάσει ομιλίες σε εκατοντάδες σχολές γονέων, σχολεία ή ημερίδες σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Εισηγητής

Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 σεμινάρια και έχει επιμορφώσει πάνω από 2000 εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Εμψυχωτής

Ιδρυτής και ενεργό μέλος στους Ονειροβάτες έχει επισκεφτεί πάνω από 4000 σχολικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

Οι αρχές του Kidnest

Αυτοπεποίθηση γονέα

Βοηθάμε τους γονείς να αναγνωρίσουν τη δύναμη και τη σοφία που έχουν ήδη, ώστε να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση στο ρόλο τους ως γονείς.

Σύνδεση γονέα-παιδιού

Στο Kidnest, ενισχύουμε τη σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού, καθώς αυτή η σύνδεση είναι θεμελιώδης για μια υγιή οικογένεια.

Πρακτικές λύσεις

Το Kidnest επικεντρώνεται στην παροχή λύσεων που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα, προάγοντας μια ομαλή και θετική εμπειρία γονεϊκότητας.

Αποδοχή Γονέα

Προωθούμε την αποδοχή γονέα μέσω της κατανόησης και της στήριξης, επιτρέποντας στους γονείς να αναπτύξουν μια θετική αυτοεικόνα και να αντιμετωπίσουν με εμπιστοσύνη τις προκλήσεις της γονεϊκότητας.

Τι λένε οι γονείς;

Ένας καταπληκτικος επαγγελματίας ψυχικής υγείας! Με ενσυναίσθηση και κατανόηση. Ανυπομονώ κάθε φορά για τη συνεδρια μας αφού ξέρω πως θα μάθω κάτι καινούριο για μένα και το παιδί μου. Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει χάρη στον Ιωάννη!

Αναστασία Σ.

Κριτική Google

Καταπληκτικός Ιωάννης! Με έχει βοηθήσει πολύ και με βοηθάει στον δύσκολο δρόμο που λέγεται μητρότητα! Άμεσος, χαλαρός, έχει μία λύση για όλα! Ευχαριστούμε πολύ οικογενειακώς

Στεφανία Μ.

Κριτική Google

Οι συνεδρίες με τον Ιωάννη με έκαναν να ανακαλύψω νέες πτυχές του εαυτού μου ως πατέρα. Με βοήθησαν να κατανοήσω τις ανάγκες του παιδιού μου και να αναπτύξω μια βαθύτερη και πιο εμπνευσμένη σχέση μαζί του.

Αντρέας Λ.

Κριτική Facebook

Επικοινώνησε μαζί μου

Επικοινώνησε μαζί μου για απορίες σχετικά με το site, τις υπηρεσίες που προσφέρω ή αν ενδιαφέρεσαι για επαγγελματική συνεργασία.

newsletter

Κάνε εγγραφή και θα έχεις πρόσβαση σε δωρεάν υλικό, προτάσεις και περισσότερο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα!