Βιογραφικό

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Ο Ιωάννης Γλωσσόπουλος κατέχει BSc in Psychology (OU) και M.Sc. in Psychology of Child Development (UCLAN). Επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και μεταπτυχιακών επιμορφώσεων πάνω στην θετική διαπαιδαγώγηση (Positive Discipline), την συμβουλευτική οικογένειας και γονεϊκότητας (Parent Counselling) και τέλος στην θεραπεία εστιασμένη σε λύσεις (Solution Focused Brief Therapy).

Είναι από τους πρώτους εμψυχωτές και ειδικούς ψυχικής υγείας που έχει εισάγει τη νέα τάση συναισθηματικής αγωγής (SEL) ως παράλληλο πρόγραμμα σπουδών στην Ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Πραγματοποιεί επισκέψεις σε σχολικές μονάδες μαζί με τους Ονειροβάτες τα τελευταία 12 χρόνια με πάνω από 3000 σχολεία σε όλη την Ελλάδα να φιλοξενούν τις δράσεις του.

Η εστίαση του στα παιδιά από 0 έως 10 ετών αποτελεί μια μοναδική εξειδίκευση για τα Ελληνικά δεδομένα. Με πλήθος σεμιναρίων, εισηγήσεων αλλά και συνεργασιών με κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους ειδικούς ψυχικής υγείας που ασχολούνται με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Ομιλητής

Έχει παρουσιάσει ομιλίες σε εκατοντάδες σχολές γονέων, σχολεία ή ημερίδες σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Εισηγητής

Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 σεμινάρια και έχει επιμορφώσει πάνω από 2000 εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Εμψυχωτής

Ιδρυτής και ενεργό μέλος στους Ονειροβάτες έχει επισκεφτεί πάνω από 4000 σχολικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

Με μια ματιά

Συνδυάζοντας εμπειρία και γνώση 15 ετών γύρω από την ψυχολογία των παιδιών, αυτοί είναι μερικοί αριθμοί που ξεχωρίζουν…

97%

280 αξιολογήσεις

400

Ώρες συνεδριών

200+

Σεμινάρια

200+

Περιστατικά

Επικοινωνήστε μαζί μου...