Δωρεάν Εγγραφή

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα όσα αφορούν τα σεμινάρια ή τις υπηρεσίες του kidnest

Οι πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες του Kidnest

Αν έχεις προσωπικό πρόβλημα και δεν θέλεις να δεις ένα από τα σεμινάρια του Kidnest μπορείς να κλείσεις άμεσα μια διαδυκτιακή συνεδρία με τον Ιωάννης εδώ

Τα σεμινάρια του Kidnest καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων σχετικά με την παιδική ανάπτυξη και την γονεϊκή εκπαίδευση.

Κάθε σεμινάριο είναι ξεχωριστό σχεδιασμένο πάνω στις ανάγκες του γονέα του σήμερα με πρακτικές συμβουλές, ebooks αλλά και εκτυπώσιμο υλικό. 

Παρακολουθώντας ένα σεμινάριο στο Kidnest, θα κερδίσετε:

  1. Εμπεριστατωμένη Γνώση: Τα σεμινάριά μας είναι σχεδιασμένα από ειδικούς στον τομέα της παιδικής ανάπτυξης και της εκπαίδευσης, και παρέχουν βαθιά, εμπεριστατωμένη γνώση που δεν θα βρείτε εύκολα αλλού.

  2. Πρακτικές Συμβουλές: Τα σεμινάριά μας παρέχουν όχι μόνο θεωρητικές γνώσεις αλλά και πρακτικές συμβουλές και τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην καθημερινή σας ζωή.

  3. Κατανόηση και Εμπιστοσύνη: Κατανοώντας καλύτερα την ανάπτυξη και τις ανάγκες του παιδιού σας, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις γονεϊκές σας δυνατότητες.

  4. Υποστήριξη και Κοινότητα: Συμμετέχοντας σε ένα σεμινάριο, θα γίνετε μέρος μιας κοινότητας γονέων που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις και μοιράζονται κοινές εμπειρίες.

  5. Ευελιξία: Όλα τα σεμινάρια είναι διαθέσιμα online και μπορούν να παρακολουθηθούν στον δικό σας ρυθμό, συμβαδίζοντας με τις απαισιόδοξες απαιτήσεις της γονείας.

  6. Διαρκής Πρόσβαση: Με την αγορά ενός σεμιναρίου, αποκτάτε διαρκή πρόσβαση στο περιεχόμενο, πράγμα που σας επιτρέπει να αναθεωρείτε και να διευρύνετε τις γνώσεις σας όποτε το επιθυμείτε.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, σαν μια αγορά από ένα διαδικτυακό κατάστημα!

Επιλέγετε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, κάνετε έναν λογαριασμό και μετά την αγορά σας το σεμινάριο είναι διαθέσιμο απευθείας στον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα μέσω Kάρτας ή Paypal. 

Αν θέλετε να κάνετε μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Όχι! Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλη την κοινότητα του παιδιού οπότε είναι κατάλληλα για:

  • Εκπαιδευτικούς
  • Ψυχολόγους
  • Θεραπευτές
  • Εμψυχωτές

ή όσους απασχολούν ή δουλεύουν με παιδιά!

Το πρώτο ραντεβού είναι καθαρά αναγνωριστικό στο πρώτο του κομμάτι.

Αναλύουμε το ιστορικό σου, τον λόγο που ήρθες σε εμένα για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος.

Το δεύτερο μέρος του πρώτου ραντεβού εστιάζει στην στοχοθεσία που πρέπει να έχουμε με βάση τα προβλήματα ή τα αιτήματα που έχεις. 

Αν κλείσεις ραντεβού και τύχει κάτι ή γνωρίζεις από νωρίς πως δεν μπορείς να παρευρεθείς, έχεις την δυνατότητα μιας ακύρωσης.

Επειδή γνωρίζω το απρόβλεπτο με τα παιδιά, η πολιτική μου δίνει την δυνατότητα μεταφοράς του ραντεβού μας έως και 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβου. 

Δεν γίνεται δεύτερη αλλαγή και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση 1 ώρα πριν ή κατα την διάρκεια του ραντεβού. 

Οχι, αυτό είναι ένας μύθος που κρατάει χρόνια. Ο μύθος πως για να ξεκινήσεις θεραπεία ή να επισκεφτείς ένας επαγγελματία ψυχικής υγείας πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Η θεραπεία, οι επισκέψεις σε έναν ειδικό είναι ένα δώρο. Δώρο και επένδυση για εσένα, την οικογένεια σου και τα παιδιά σου.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επενδύουν στην πρόληψη και είναι μαζί μου χρόνια!

Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου για ό,τι σε απασχολεί. 

Αν κρίνω πως δεν μπορώ να σε βοηθήσω εννοείται πως θα στο πω στα πλαίσια μιας ξεκάθαρης σχέσης και στη συνέχεια θα σου προτείνω μερικές λύσεις για να σκεφτείς και να αποφασίσεις. 

Αυτό δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί άμεσα και με σαφήνεια.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας ή της συμβουλευτικής δεν εξαρτώνται μόνο από τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή αλλά και από τον θεραπευόμενο. 

Επίσης σε σχεδόν κάθε συνεδρία γίνεται ανασκόπηση με βάση το στόχο για να δούμε αν κινούμαστε σωστή ή όχι. 

Τέλος αν περάσουν αρκετές συνεδρίες και βλέπουμε πως η κατάσταση συνεχίζει χωρίς καμία βελτίωση μπορώ να σου προτείνω άλλο θεραπευτή.